Vila Gracinda kakavmedžių plantacija yra įsikūrusi prie Gabono krantų esančioje San Tomė saloje, Afrikoje. Vietovė, kuri atlieka svarbiausią skonio gerinimo vaidmenį - švelniai laisto kakavmedžius stipriais, joduoto vandenyno vandens purslais, kurie pasižymi egzotiškais kvapais.
Vila Gracinda 73 % juodojo šokolado plytelė pasižymi unikaliu aromato profiliu - mineralų hibridų harmonija, susiliejančia su laukinių žolelių aromatais. Ši šokolado plytelė užburia skrudintomis, aštriomis natomis, kurios palaipsniui išnyksta, užleisdamos vietą saldymedžiui, o kiek vėliau tropinių vaisių skoniui.
Sudedamosios dalys: kakava, cukrus, kakavos sviestas.
Sudėtyje gali būti pieno ir jo produktų, kiaušinių, riešutų ir gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2409 kJ / 576 kcal, riebalai 43 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 27 g, angliavandeniai 31 g, iš kurių cukrų 27 g, baltymai 7 g, druska 0,02 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.