Vilnius

Klaipėda

  • James Suckling

    97 / 100

  • Jeremy OIliver

    97 / 100

  • Decanter

    96 / 100

Cloudburst Chardonnay Margaret River 2018

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Baltasis sausas

Cloudburst Chardonnay Margaret River 2018

259.00

Aprašymas

Turtingas kompleksiškas vynas:rytinio brioche skonio su „Creme Chantilly“ ir karamelizuotu cukrumi, prisotinto sodriu prinokusių abrikosu kvapu. Laimo gėlės ir rožinio greipfruto gabalėlis žaidžia kartu su skrudinta makadamija bei ant grotelių keptais migdolais su anakardžių karamele. Ryškus, puikios struktūros, putlus, gyvybingas, minerališkas. Vynas fermentuotas ir brandintas 50 % naujo prancūziško ąžuolo.

 

Patiekimas

Tiekti 10 °C temperatūros su keptu omaru pagardintu bešamelio padažu, keptu otu, brandžiu Camembert sūriu.

Vertinimas

97 / 100

James Suckling

This is bright and vivid with fantastic structure and tension. Aromas of lightly cooked apples, cream and hints of toasted oak. Full-bodied, yet so bright and agile. Goes on for minutes. Minerally, tangy and bright.

97 / 100

Jeremy OIliver

96 / 100

Decanter

Salt-tinged citrus fruit and lime zest with huge texture and tension. This is bright and sparky with a sense of control, even though the warmth and richness of Chardonnay - from a warm, dry season tempered by cool nights - widens things out after a few minutes in the glass, adding texture and power. I love this, and love the memory of last tasting this wine on a train to Paris with winemaker and owner Will Berliner armed with cheese and a baguette. 3.6pH.

Apie gamintoją

Mūsų kruopštaus stebėjimo praktika prasideda vynuogyne ir tęsiasi vyninėje. Dirbame su gamta ir siūlome tik minimalų įsikišimą į gamtos procesus. Naudodami laukinius fermentus ir kuo mažiau įsikišdami, leidžiame vynuogėms visiškai pasireikšti, kai jos virsta vynu. Margaret upės regionas, esantis pietvakariniame Australijos kampe, yra biologinės įvairovės rojus. Mūsų ūkis yra turtingoje krūmynų vietovėje, besijungiančioje su Leeuwin-Naturaliste nacionaliniu parku, kuris tęsiasi iki Indijos vandenyno pakraščio. Dirbame jūros ošime, kurio įtaka vynuogėms yra apčiuopiama. Vėsinantis jūrinis vėjas sušvelnina šiltą dienos temperatūrą, todėl mūsų vynuogės lėtai sunoksta ir įgauna skonį. Visų rūšių gyvūnai gyvena arba lanko vynmedžius. Mūsų praktika sąmoningai integruoja laukinę gamtą į tai, ką auginame. Viskas, ką mes darome, yra susiję su gamtos ciklais. Taikant biodinaminį požiūrį, visas ūkis laikomas vientisa, gyva sistema, kurios pagrindas yra dirvoje. Sveikas dirvožemis išlaiko drėgmę, yra turtingas maistinių medžiagų ir gyvas su naudingais organizmais, palaikančiais augalų gyvybingumą. Naudojame homeopatinius preparatus, žuvų ir jūros dumblių emulsijas, biodinaminius kompostus, uolienų dulkes, mulčius ir dengiamąsias kultūras. Kiekvienas vynmedis yra gryniausia savo veislės išraiška. Kadangi mūsų vynuogės auginamos ant savo šaknų, išaugintų iš geriausių mūsų regione egzempliorių auginių, jos pasižymi veislės grynumu ir natūralumu. Vynmedžiai niekada nelaistomi. Jie surado savo vandenį išleisdami gilias šaknis. Vynmedžiai yra savarankiški ir glaudžiai susiję su sezoniniais vandens ciklais ir natūraliais mūsų vietovei būdingais procesais – tai integruota šios biologinės įvairovės vietos išraiška.

Jums galėtų patikti