Vilnius

Klaipėda

Domaine Marc Morey & Fils

1–44

Jei norite pajusti tikrąją Burgundijos dvasią, verta prisiminti „Domaine Marc Morey & Fils“ vardą. Šie vyno namai išaugo Chassagne-Montrachet širdyje. Jų istorija prasidėjo dar 1919 metais, kai Fernandas Morey, pasibaigus Pirmajam pasauliniam karui, ten įkūrė savo ūkį. Šiandien jau ketvirtoji karta – Sabina Mollard su savo vyru Bernardu Mollardu – su meile tęsia šeimos tradicijas. Bernardas Mollardas – tikras savo srities talentas, vienas tų vyndarių, kurie ne tik seka tradicijomis, bet ir drąsiai ieško naujų kelių į vyno gerbėjų širdis.

Skaityti daugiau
Filtrai
96
24
36
48
Visi
Pavadinimas A-Z
Pavadinimas Z-A
Pigiausia viršuje
Brangiausia viršuje
  • Prancūzija Prancūzija
  • Burgundija/Rully AOC
    • Chardonnay - 100%
    • Ąžuolo statinėse brandintas, gaivus baltasis
  • 0,75 L 13,5%
62,00
  • Prancūzija Prancūzija
  • Burgundija/Rully AOC
    • Chardonnay - 100%
    • Ąžuolo statinėse brandintas, gaivus baltasis
  • 0,75 L 13,5%
66,00
  • Prancūzija Prancūzija
  • Burgundija/Saint-Aubin AOC
    • Chardonnay - 100%
    • Ąžuolo statinėse brandintas, gaivus baltasis
  • 0,75 L 13,5%
83,00
  • Prancūzija Prancūzija
  • Burgundija/Chassagne-Montrachet 1er Cru AOC
    • Chardonnay - 100%
    • Ąžuolo statinėse brandintas, gaivus baltasis
  • 0,75 L 13,5%
125,00

Vyno stilius: Kiekvienas butelis – išskirtinė istorija

„Domaine Marc Morey & Fils“ vynas – tai subtili elegancijos, minerališkumo ir kompleksiškumo darna. Kiekvienas butelis pasakoja savo vynuogyno istoriją, atspindėdamas unikalų jo charakterį. Jie tarsi šnabžda apie natūralius procesus, apie minimalų žmogaus įsikišimą, kuris leidžia atsiskleisti tikrajam vynuogių šviežumui ir geriausiems terroir niuansams.

Baltieji vynai, kurių pagrindą sudaro karališkasis ‘Chardonnay’, išsiskiria ryškiu minerališkumu, elegantiška rūgštimi ir švelniu baltažiedžių bei citrusinių vaisių dvelksmu. Brandinimas ąžuolo statinėse prideda subtilių vanilės ir skrebučio natų.
Nors čia karaliauja baltieji vynai, Marc Morey gamina ir raudonuosius iš ‘Pinot Noir’ – tai elegancijos ir subtilumo pavyzdys. Jų švelnūs taninai, raudonųjų uogų aromatai ir lengvas žemiškas poskonis sukuria malonią ir įsimintiną patirtį.

Prestižiniai vynuogynai: Ten, kur gimsta unikalumas

Atėjus derliaus metams, vynuogės renkamos rankomis. Fermentacija vyksta tiek nerūdijančio plieno talpose, tiek ąžuolo statinėse, derinant senąsias tradicijas su naujomis galimybėmis.

Brandinimas ir mėgavimasis: Laikas – geriausias vyno draugas

„Domaine Marc Morey & Fils“ vynai kviečia mėgautis jais įvairiais savo gyvavimo momentais. Jie yra malonūs ir jauni, tačiau turi tą magišką galią bręsti ir tobulėti. Baltieji vynai 10–12 mėnesių ilsisi ant mielių nuosėdų ąžuolo statinėse, o raudonieji – net iki 15 mėnesių.