Vilnius

Klaipėda

Poli Cleopatra Moscato Oro

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Poli Cleopatra Moscato Oro

63.00

Aprašymas

Grapa gaminama iš Euganei kalvose auginamų muskatinių vynuogių išspaudų. Distiliacija vykdoma analogų neturinčiame distiliacijos aparate Crysopea, kuriame pagaminamas subtiliausias Poli spiritas.Gėrimas metus laiko brandintas prancūziško ąžuolo statinėse.

Švelnios gintaro spalvos grapa kvepia citrusiniais vaisiais, medumi, kepiniais, vasaros gėlių puokšte. Švelni, jauki, elegantiška.

Tiekti 10-15 °C kaip digestyvą.

Apie gamintoją

1898m. šiaudinių skrybėlių gamintoją GioBattą aistra grapai privertė pasigaminti mažą distiliatorių ir eiti per pažįstamus vyndarius distiliuojant po vyno spaudimo likusią vynuogių masę. Šį jo hobį perėmė jo vaikai, vaikaičiai. Giobattos vaikaitis Jacopo Poli's šiandien gamina vieną iš geriausių Italijoje grapų. Įspūdingoje distiliarinėje laikomasi penkių pagrindinių principų. Pirma, naudojama tik šviežia ir sveika žaliava, jos atvežama vienai dienai ir tik toks kiekis, kokį gali perdirbti turima įranga. Antra, žaliava distiliuojama iškart, nelaikoma. Trečia, naudojami seniausi istoriniai distiliatoriai. Ketvirta, dirbama be perstojo ir aistringai. Penkta, gerbiamas produktas bei vartotojas. Šie principai padeda Jacopo Poli'o šeimai pagaminti nuostabaus gėlių, prieskonių, vaisių aromato ir švelnaus, elegantiško ar intensyvesnio, rupesnio skonio grapas bei likerius, kurie pripažįstami daugelyje pasaulio šalių, bei puikuojasi garsiausių restoranų meniu.

Jums galėtų patikti