Raudonasis sausas
Tai vynas asmenybė: su intensyviais aromatais, tirštu skoniu, vaisiškumu, svarumu atspindintis Priorat regiono mikroklimatą. „Gratavinum“ vyninė gamindama vynus, vadovaujasi filosofija - „Gerbti aplinką, aistringai žvelgti į gamtą ir mėgautis projektų sėkme". 10 mėn. brandintas naujose prancūziško ir vengriško ąžuolo statinėse. Puikaus balanso, elegantiškas, vaisiško skonio, minerališkas.
Tiekti 16ºC prie raudonos mėsos kepsnių/troškinių, vytinto kumpio, brandžių sūrių.
“Pares Balta” vyninės, esančios Ispanijos Penedeso regione, istorija prasidėjo 1790 metais. 1970-aisiais prie jos vairo stojo Cusiné šeima. Broliai Joanas ir Josepas Cusiné dirba vynuogynuose, o jų žmonos kartu su enologėmis Maria Elena Jimenez bei Marta Casas yra atsakingos už vyno gamybą. Nuo 2010 metų ūkyje aktyviai taikomos ekologinės ir biodinaminės vynininkystės praktikos.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros