Tai ne šiaip šokoladas – tai meilės istorija tarp kavos ir kakavos, kurioje šlakelis pieno įžiebia pikantišką aistrą
Flat White – tai ne tik kavos paruošimo būdas, tai subalansuotas malonumas, kuriame susilieja švelnumas, intensyvumas ir harmonija. Įkvėptas šios dermės, sukurtas šokoladas, kuris atspindi būtent Flat White potyrį. Šiam deriniui pasirinkta išskirtinė 'Pacamara' kavos rūšis – kilusi iš Lietuvos didikų Pacų palikuonio Juan Alfredo Pacas. Ši kava išsiskiria natūraliu kremiškumu, subtiliomis gėlių natomis ir vos juntamu prieskoniu – tikrai aristokratiškas ingredientas.
Receptas gimė prieš aštuonerius metus. Dabar jis grįžta – modernus, bet su klasikos dvasia. Šio Flat White kavos šokolado gerbėjų ratas sparčiai auga – galbūt tapsi vienu iš jų?
Sudedamosios dalys: rūšinė kakava* (min. 60 %), cukranendrių cukrus*, tyras kakavos sviestas*, pieno milteliai*, kava* (5 %). *iš švarių ir tvarių ūkių!
Gali yra pieno ar jo produktų pėdsakų. Gali būti riešutų (žemės riešutų) kviečių pėdsakų.
Energinė vertė (100g) : 2320 kJ / 560 kcal, riebalai 34 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 17,5 g, angliavandeniai 53 g; iš kurių cukrų 36 g, baltymų 7,5 g, druska 0,2 g.
Laikyti vėsiai, sausai.
Chocolate Naive – tai išskirtinė šokolado manufaktūra, įsikūrusi Užugriovio kaimelyje, visai šalia Vilniaus. Čia šokoladas gaminamas nuo kakavos pupelės iki plytelės, laikantis senųjų meistrystės principų ir siekiant absoliučios kokybės.
Rankų darbas nuo pradžios iki pabaigos
Kiekvieną rytą šokolado meistrai skrupulingai skrudina šviežias kakavos pupeles, kurių aromatas pažadina visą kaimą. Kaip ir prieš du šimtus metų, pupelės malamos tarp girnų, o šokoladas bręsta prieš pasiekdamas valgytojus – tam, kad išryškėtų subtilūs skonių niuansai ir aromatų puokštės.
Kokybė prasideda nuo pupelės
Naive šokoladas prasideda nuo žaliavos: išskirtinės, retos genetikos kakavos pupelės atkeliauja iš mažų, pavyzdinių ūkių, esančių toli nuo masinės gamybos zonų. Naudojami tik patys geriausi ingredientai, o kiekvienas gamybos etapas atliekamas rankomis, su pagarba produktui ir tradicijai.
Reti eksperimentai – išskirtiniam skoniui
Tai viena iš vos kelių tokio tipo manufaktūrų pasaulyje, kur šokolado kūrimas yra ne verslas, o gyvenimo pašaukimas. Chocolate Naive nuolat eksperimentuoja su skoniu, tekstūra, spalva ir aromatu, ieškodami tobulo šokolado veido – kiekvienai plytelei skiriama tiek dėmesio, kiek verta tikroji kulinarinė meistrystė.
Gyvas pasakojimas šokolade
Šis projektas jau 13 metų garsina Lietuvą pasaulinėje gastronomijos scenoje. Kaip sako įkūrėjas, šokoladas jam – tai gyvenimo palydovas, ir saldus, ir kartus vienu metu, bet visada tikras. Ragaudami Chocolate Naive šokoladą, Jūs prisiliesite prie šio gyvo, autentiško pasakojimo – dėkojame, kad esate jo dalis.