Baltojo vyno stiliaus kombučios aromatas ir skonis gimsta iš tobulo dviejų arbatų derinio - Felina kanapių arbatos ir žaliosios arbatos iš garsiojo Junano regiono, Kinijoje.
Stiliumi panašus į Chardonnay vynuogių veilės baltąjį vyną iš Burgundijos. Pirminėsi aromato natose dominuoja lazdyno riešutų ir migdolų užuominos, vėliau išryškėja medetkų bei šeivamedžio žiedų švelnus aromatas, bei žemiškos natos.
Baltojo vyno stilius išsiskiria subalansuotu kompleksiškumu - ilgai išliekantis poskonis puikiai dera prie įvairių patiekalų - camamebert sūrių, keptos vištos, kreminių sriubų, žuvų, tokių kaip otas ar menkė.
Sudedamosios dalys: Druskininkų šaltinio vanduo, cukrus*, arbata (kanapių*, žalioji*, citrinžolių*), fermentuota arbatos kultūra (medusomyces gisevi)*.
* ekologiška žaliava
Energinė vertė (100g) : 35 kJ / 8 kcal, riebalai 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandeniai 2 g, iš kurių cukrūs 1,9 g, baltymai 0,1 g, druskos <0,03 g.
Laikyti 2 - 24 ºC temperatūroje. Atidarykite lėtai. Atidarytą laikyti 4 - 6 ºC temperatūroje, suvartoti per 3 dienas. Gali atsirasti natūralių nuosėdų. Alc. 0,0 % tūrio.
Šampano vertoms akimirkoms pristatome ACALA Premium Kombucha, putojančią ir fermentuotą arbatą - puikią nealkoholinę alternatyvą šampanui ir vynui. „Ilgametės someljė žinios, tūkstantmetės tradicijos ir naujausios technologijos įgalino sukurti taurų gėrimą. ACALA gamybai naudojame aukščiausios kokybės ingredientus - rūšinę arbatą, kruopščiai atrinktas lietuviškas žoleles bei Druskininkų šaltinio vandenį. Siekdami unikalumo, kombuchai pritaikome šampano gamyboje naudojamą dvigubos fermentacijos metodą, kurio metu yra sukuriami švelnūs ir natūralūs burbuliukai“. ACALA asortimente rasite nealkoholines alternatyvas jūsų pamėgtiems gėrimams. „Wind Shadow“ pakeis putojantį vyną bei šampaną, „Amber Garden“ bus alternatyva baltajam vynui, „Purple Moon“ - raudonajam, o „Royal Damask“ - desertiniam vynui. ACALA Premium Kombucha galite įsigyti tradiciniuose šampano buteliuose, arba mažesniuose 330 ml buteliukuose.