Baltasis sausas
Sémillon vynuogių maceracija vykdyta 48 val. 'Sauvignon Blanc' ir 'Muscadelle' sultys nelaikomos su odelėmis. Fermentacija vykdyta reguliuojamoje temperatūroje nerūdijančio plieno talpose (nuo 18 iki 20°C). Vynas laikytas su nuosėdomis nuo 6 iki 10 mėn. Vyne dominuoja akacijų, apelsinų žiedų, persikų, agrastų aromatai. Ilgai išliekančio, citrusiško poskonio.
Tiekti 8-12°C temperatūros prie troškinių su voveraitėmis, paukštienos file apkeptos su sezamo sėklomis, rizoto su smirdais, lydekos sviestiniame padaže.
"Domaine Albert de Conti" istorija prasidėjo 1920-aisiais, kai Vincenzo de Conti persikėlė iš Italijos į pietvakarių Prancūziją ir padėjo pamatus ilgalaikiam šeimos vyno paveldui. 1963 m. jo sūnus Albertas pasodino vynuogynus Saint-Julien d'Eymet vietovėje, kurią jo sūnus Francis 1990 m. išplėtė į Château Tour des Gendres. Šiandien naujoji karta, Franciso vaikai Guillaume'as ir Paulis, kartu su Yann Lecoindre'u atgaivino šią vietą. Dabar jie valdo 30 hektarų, taikydami ekologinius, biodinaminius ir agromiškininkystės metodus, kad pagerintų dirvožemio sveikatą ir biologinę įvairovę.