Raudonasis sausas
Šis vynas daromas vien iš ekologiškai auginamų ‘Syrah' vynuogynų. Jos auga ant kalkakmenio ir granito uolienų. Vynas fermentuojamas nerūdijančio plieno ir atvirose medinėse talpose. 24 mėnesius brandintas ąžuolo statinėse. Į butelius išpilstytas nefiltruotas.
Vynas kvepia šviežiomis gervuogėmis, cassis, bei subtiliais gėliškais aromatais. Skonis išraiškingas ir aštrus, pasižymintis galingu koncentruotų vaisių, alyvuogių pastos ir prieskonių akcentu. Vyno poskonis itin ilgas ir viliojantis, su tvirta minerališka išraiška, juodųjų pipirų užuomina bei apgaubtas neįkyriais taninais.
Teikti 16-18 °C rie pomidorų patiekalų, tokių kaip ratatouille, galima derinti su ėriena, elniena ar jautiena.
Suave, mineral-driven scents of fresh blackberry, cassis and exotic spices are accompanied by a building floral nuance. Sappy and sharply focused on the palate, displaying powerful lift to the concentrated black/blue fruit, violet pastille, olive paste and spicecake flavors. Finishes extremely long and alluring, with solid mineral thrust, a hint of black pepper and youthfully chewy but non-intrusive tannins.
Vienas iš pagrindinių šiaurinės Ronos regiono Cornas apelacijos gamintojų. Jis daro vyną iš ‘Syrah‘ vynuogių. Šie vynai, garsėja savo veislės išraiška ir aksomine tekstūra. Geriausių Les Chaillots ir Reynard cuvées gaminama tik 500 vienetų. Allemand vynų gamyba iš esmės yra tradicinė – pavyzdžiui naudojama labai mažai naujo ąžuolo. Vynuogyno sklypų vynuogės fermentuojamos atskirai nerūdijančiojo plieno ir atvirose medinėse statinėse, o perkošimai atliekami kojomis. Allemand naudoja minimalų sieros kiekį, o vynai 18-24 mėnesius brandinami su mielių nuosėdmis. Galutiniai Allemand vynai išpilstomi į butelius nefiltruoti.