Putojantis p. sausas
Įsimintinas vynas.Ryškus skonis ir retos elegancijos rūgštus gyvybingumas. Rive di Guia 'Aldaina Al Mas' yra naujas "Le Rive" (vynai iš atskirų vynuogynų) linijos produktas. Putojantis vynas, gimęs iš 2023 m. derliaus, auginamo nuo 2013 m. vynuogyno vaisius. Maždaug 6 ha sklypas prasideda maždaug nuo 250 m virš jūros lygio ir siekia 350 m. Aukštis ir nuolydis nusako ekstremalias vynuogininkystės sąlygas. Visos šios sąlygos yra viena iš didžiausių 'Glera' vynuogių gylio ir atkaklumo išraiškų šiame vyne. Gaivus, minerališkas,vaisiškas, gėliškas. Citrusų, akacijų žiedų, obuolių aromatų vynas.
Tiekti 8 - 10 °C temperatūros, kaip aperityvą ar su lengvais užkandžiais. Tinka prie žuvies patiekalų.
Visa Prosecco teritorija nėra vienoda! Nors regiono pakraščiuose plyti lygumos ir veši derlingi vynmedžiai, centrinėje dalyje aplink Valdobbiadene ir Conegliano miestelius, kraštovaizdis visiškai kitoks – aukštos kalvos stačiais šlaitais, terasomis susodinti vynmedžiai. Visai prie pat Valdobbiadene miestelio esančiame Col San Martino įsikūrusi ir Andreola vyninė gamina itin išraiškingo skonio Prosecco vyną. Vyninei vadovaujantis Stefano Pola remiasi ilgametėmis vyno gaminimo tradicijomis regione, tačiau nevengia ir modernių kokybę gerinančių sprendimų. Šeimos ūkiui priklauso 70 hektarų vynuogynų, kuriuose dominuoja Glera vynuogės, tačiau neužmirštamos ir senosios vietinės veislės – Verdiso, Bianchetta bei Perera. Pastaraisiais metais Andreola sulaukia gausių vyno kritikų liaupsių. O jų pirmasis, dar 1984 metais debiutavęs, vynas Vigneto Dirupo Brut Prosecco di Valdobbiadene Superiore DOCG 2019 metais buvo apdovanotas pačiu aukščiausiu Gamberro Rosso įvertinimu – trimis taurėmis (Tre Bicchieri). Nenuostabu, kad šis vynas laimėjo geriausio titulą ir 2019 m. Lietuvos Vyno Čempionate.