Neišsiskleidusių lapelių (tips) raudonoji Kinijos arbata. Juodame šokolade mirkytų vaisių aromatai, skonis saldus (karamelės, saldžių pupelių natos). Švelnus anyžiaus poskonis. Iš dalies oksiduota. Gaminama nuo 20 amžiaus vidurio iš tų pačių arbatmedžių, kaip ir pueras.
Skinami lapeliai vytinami, džiovinami vėjyje, vėliau kepinami. Laikomi susukti šiltai, kol oksiduojasi iki pageidaujamo aromato.
Vandens plikymo temperatūra 95°C
„The Chinese Tea Company“ kompanija savo darbą pradėjo, kuomet įmonės įkūrėja, arbatos specialistė Juyan Webster draugams ir pažįstamiems atgabendavo arbatos iš Kinijos. Kasmet kompanijos atstovai keliauja į arbatos regionus Kinijoje. „The Chinese Tea Company“ dirba tiesiogiai su arbatos augintojais tam, kad užtikrintų geriausią arbatos pasirinkimą. Rankų darbas padeda trapius arbatos lapelius paruošti taip, kad jie būtų kuo mažiau pažeisti. Išskirtiniai santykiai ir asmeniniai ryšiai su arbatos augintojais garantuoja naujausią informaciją apie kiekvieną arbatos derlių bei efektyviausias gaminimo technologijas.