Dragon Well Big Buddha arbata auga Zhejiang provincijos 400 metrų aukštyje toli nuo oro ar kitų taršų. Skinama pirštų pagalvėlėmis, kai lapeliai išauga iki 1,2 cm dydžio. Porą valandų vytinama, kad išnyktų žoliški aromatai, o tada keletą valandų džiovinama aukštoje temperatūroje wok keptuvėje. Taip sustabdoma fermentacija, lapeliai rankomis suplojami spaudžiant juos į keptuvės sienas (taip lapeliai įgauna sau būdingą plokščią formą). Vėliau arbatą baigiama džiovinti žemesnėje temperatūroje.
Dragon Well Big Buddha žalioji arbata saldaus ir apvalaus aromato. Būdingas šiltas ir riešutinis skonis (sezamo sėklų natos). Švelnios ir šilkinės tekstūros. Arbata palieka ilgą, švelnų, pusiau sausą poskonį. Kofeino: 4 g/kg.
Paruošimas: arbatinį šaukštelį (3g) arbatžolių užplikykite 250 ml 85˚C vandeniu ir palaikykite 3 minutes. Arbatžoles galite plikyti keletą kartų.
Laikykite tamsioje, sausoje vietoje.
„The Chinese Tea Company“ kompanija savo darbą pradėjo, kuomet įmonės įkūrėja, arbatos specialistė Juyan Webster draugams ir pažįstamiems atgabendavo arbatos iš Kinijos. Kasmet kompanijos atstovai keliauja į arbatos regionus Kinijoje. „The Chinese Tea Company“ dirba tiesiogiai su arbatos augintojais tam, kad užtikrintų geriausią arbatos pasirinkimą. Rankų darbas padeda trapius arbatos lapelius paruošti taip, kad jie būtų kuo mažiau pažeisti. Išskirtiniai santykiai ir asmeniniai ryšiai su arbatos augintojais garantuoja naujausią informaciją apie kiekvieną arbatos derlių bei efektyviausias gaminimo technologijas.