Gintarinis vynas, pagamintas iš 'Chardonnay' vynuogių. Dėl 10 dienų šaltos maceracijos šis vynas pasižymi ryškiu lauko gėlių, prinokusių obuolių ir kriaušių skoniu.Savaiminės fermentacijos procesas nerūdijančio plieno induose su laukinėmis mielėmis suteikia vynui unikalų charakterį.Brandinimas po fermentacijos trunko 2 mėn. su mielių nuosėdomis ir 6 mėnesius ąžuolo statinėje, ko pasekoje vynas tapo dar intensyvesnis ir gilesnio skonio. Vynas atsiskleidžia per citrusų, persikų ir abrikosų aromatus. Skonis išlaiko gerą balansą bei gaivą. Vynas nefiltruotas.
Tiekti 8-10 °C prie lašišos, minkštų sūrių arba vištienos grietinėlės ir žolelių padaže, keptų daržovių.
Nedideliame 14 ha ūkyje Odesos srityje ir keliuose hektaruose prie Kijevo „Biologist“ užsiima biodinamine vynuogininkyste, jiems būdingas modernus požiūris į vyndarystę: putojantis – petnat, kai kurie baltieji – oranžiniai, drąsūs raudonieji mišiniai, kuriuose susitinka Burgundija, Bordo. Ukrainos pietūs, kur didžiausi vynuogynų plotai, yra platumoje, kuri nusitęsia ir tarp Bordo su Burgudija. Todėl čia puikiai auga pačios įvairiausios vynuogių veislės. Vyninės Ukrainoje daug dirba su žinomomis veislėmis, nes šalis nuo sovietmečio turi patirties gaminti vyną, kurio didelė paklausa: čia augo Rusijoje populiaros Sakartvelo veislės, buvo daromas kagoras. Garsiausia raudonųjų vynuogių veislė – 'Odessa Black – Alibernet‘. Tai 1950-aisiais Ukrainoje išvesta veislė sukryžminus 'Alicante Bouchet‘ ir 'Cabernet Sauvignon‘.