Vytinta ir pjaustyta Iberijos kiaulienos nugarinė su prieskoniais. *Bellota - kiaulės buvo maitinamos ąžuolo gilėmis (burnoje tirpstanti, daugiau riebalų turinti mėsa).
Sudedamosios dalys: kiaulienos nugarinė, druska, paprika, gliukozė, cukrus, prieskoniai, konservantai (E-250, E-252), antioksidantas (E301).
Energinė vertė (100g): 1366 kJ / 326 Kcal, riebalai 17 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,6 g, angliavandeniai 1,6 g, iš kurių cukrūs <0,5 g, baltymai 42 g, druska 2,7 g.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje (0-5°C). Rekomenduojama pakuotę atidaryti 10 minučių iki vartojimo.
30 tūkstančių hektarų žaliuojančių ganyklų, įsikūrusių Salamankos provincijoje, Estremadūros ir Andalūzijos regionuose, kur kruopščiai atrinktos kiaulės yra griežtai prižiūrimos, maitinasi ir gyvena geriausiomis sąlygomis. 47 šalių geriausių šefų, restoranų, specializuotų parduotuvių ir daugiau, pasitikėjimą už kokybę pelniusi įmonė – Jamones Blázquez – skaičiuoja 90 metų gyvavimo istoriją. 1932 metais jauni ir veržlūs Isidoro Blázquez ir Teresa Martín surizikavo ir pasėjo šio sėkmingo projekto sėklas. O šiandien dienai, jau ketvirta aistringai atsidavusi karta, ryžtingai ir drąsiai kuria savo viziją – išlikdami ištikimi savo vertybėms ir tradicijoms siekia išskirtinumo, nuolatinio vystymosi ir naujovių.