Raudonasis sausas
Priorato kalnuose, tarp Gratallops ir Poboleda mietelių, vynuogynai auga skalūno ir vulkaninės kilmės dirvožemyje 'llicorella'. Visi vynuogynai auginami ir prižiūrimi pagal organinės - biodinaminės vyndarystės principus. Jokie pesticidai ar herbicidai nėra naudojami auginant vynuoges ir gaminant vyną.
Fermentuotos vynuogių sultys yra brandinamos 14 mėn. Dalis vyno brandinama - naujose, likusi dalis - naudotose prancūziško bei vengriško ąžuolo statinėse.
Intensyvios rubino spalvos vynas kvepia gervuogėmis bei vyšniomis, konservuotais vaisiais bei skrudinto ąžuolo, dūmo aromatais. Vyno skonis kompleksiškas, pilno kūno ir svarus.
Brandinimo potencialas iki 7 metų.
Patiekti 18 °C temperatūros prie griliuje keptos mėsos, brusketos su troškinta kiauliena, pagardinta gorgonzola sūriu ir uogų džemu ar kepto kalakuto.
Organic and biodynamic, a blend of 65% Grenache, 25% Carignan, 10% of CS and Syrah. Complex aging where 60% is aged for 12 months in new and 2nd use FR and Hungarian oak, 20% in clay amphoras for 10 months and remaining 20% in glass demijohns for 12 months. Medium+ intensity complex aroma of cherries, violets, leather, smoke, herbs, toasted oak, meaty hints. Medium+ body, rich and powerful but not overpowering, intense black and red fruit flavours spice and herbal hints, high acidity, medium+ tannins and finish.
“Pares Balta” vyninės, esančios Ispanijos Penedeso regione, istorija prasidėjo 1790 metais. 1970-aisiais prie jos vairo stojo Cusiné šeima. Broliai Joanas ir Josepas Cusiné dirba vynuogynuose, o jų žmonos kartu su enologėmis Maria Elena Jimenez bei Marta Casas yra atsakingos už vyno gamybą. Nuo 2010 metų ūkyje aktyviai taikomos ekologinės ir biodinaminės vynininkystės praktikos.