Raudonasis sausas
Įspūdingas šviežumas bei energija. Ryškus, turtingas, galingas vynas keri jausmingais kedro ir karčiųjų apelsinų žievelės aromatais persipinančiais su šiltais gervuogių ir mėlynių kvapais. Dinamiškai mėsingas, rafinuotas, minkštų taninių.Ataka yra tiksli ir dinamiška su mėsišku, aksominiu viduriu gomuriu ir rafinuotu ir kreminiu tanininiu kūnu. Puikiai subalansuotas, Château Angélus 2016 prisijungia prie išskirtinių vynų, kurie siūlo didelį brandinimo potencialą, kategoriją.
Tiekti 16-18 °C prie raudonos mėsos, laukinės paukštienos patiekalų su grybais, brandintų sūrių.
Šiam „Premier Grand Cru Classé“, Château Angélus ūkiui pavadinimą isugalvojo vynuogių augintojai, kurie vienu metu girdėjo trijų bažnyčių, esančių garsaus viduramžių miestelio St - Émilion širdyje, varpelius. Legendinis šio pavadinimo ūkis buvo įkurtas 1782 m. ir 8-os de Boüard de Laforest šeimos kartos rūpinosi šiuo išskirtiniu paveldu dešiniajame Bordo krante.Château Angélus vynmedžiai auginami išskirtiniame terroir: vynmedžiai auginami pietiniame kalvos šlaite, gausiame molio-kalkakmenio-smėlio dirvožemyje.