Raudonasis
Apie 18 mėnesių brandintas ąžuolo statinėse (apie 60% naujose) vynas pasižymi gilia rubino spalva, kompleksišku aromatu, kuriame skleidžiasi gervuogių, juodų vyšnių, slyvų, tabako, mokos, anyžių bei trumų kvapai. Burnoje - puikus balansas, švelnūs taninai, vidutinis svarumas bei sultingas tamsių uogų skonis. Galima ragauti dabar, tačiau turi itin gerą potencialą sėkmingai bręsti ilgus metus.
Patiekti 16-18 C prie raudonos mėsos kepsnių, žvėrienos ir brandžių kietų sūrių.
Very pure and expressive, featuring lovely violet and cassis aromas and flavors that stream forth, backed by light anise and graphite hints. Maintains a fresh feel through the finish, with light minerality engaging with the fruit. Best from 2019 through 2028.
Spicy, rich and full of ripe fruit, this wine has great potential. It is structured and dense while bringing out a stylish elegance. Blackberry fruit dominates the tannins to create a wine that has both concentration and fine fruit.
This is a slightly shy mid-weight wine that is anything but a flashy one. If you have some patience though it has plenty of subtlety and sophistication.