Raudonasis sausas
Rubino spalvos vynas atsiskleidžia per kompleksiškus saldymedžio, mėtos, dūmo ir slyvų kvapus. Burnoje jaučiasi švelnus ir vaisiškas bei prieskoniškas skonis. Poskonis kompleksiškas, čia išsiskiria vyšnių, gervuogių ir pipirų akcentai. Vyno brandinimo potencialas labai aukštas, jis gali vystytis apie 30 metų.
Tiekite 16-18 °C prie jautienos kepsnio, vištienos kepsnelių su grietinėlės ir žalumynų padažu arba ant grotelių keptos mėsos.
Pepper, bay and roasted tobacco notes give this a distinct persona out of the gate, while sous bois and mulled plum, black currant and black cherry fruit flavors fill in behind. Singed juniper and alder hints add form through the finish. Serious kudos for its range and character, but may be a touch too old school for some folks. Merlot, Cabernet Franc and Cabernet Sauvignon. Best from 2024 through 2038.