Raudonasis sausas
Vyno aromatai atsiskleidžia per gilius juodųjų serbentų, tabako, šokolado bei drėgnos žemės ir triufelių kvapus. Burnoje šie kvapai atliepia skonį, tačiau kompleksiškumo suteikia puiki struktūra, švelnūs taninai ir ilgai išliekantis poskonis.
Tiekti 16 - 18 °C su žvėrienos kepsniais, kepta ėriena arba kietais brandžiais sūriais.
Chateau Les Carmes Haut Brion ūkis yra įsikūręs Pessac - Leognan apeliacijoje netoli garsių Chateau Haut Brion ir Chateau La Mission Haut Brion vyninių. Jam priklauso beveik 29 ha vynuogynų apsodintų 50% Merlot, 40% Cabernet Franc ir 10% Cabernet Sauvignon vynmedžių. Ši vyninė, turbūt, turi didžiausią procentą Cabernet Franc vynmedžių kairiajame Bordo krante, tad jos vynai yra šiek tiek lengvesni nei įprasta Pessac - Leognan vynams, tačiau pasižymi intensyviu aromatu ir puikia derme.