Baltasis sausas
Louis Barruol, valdantis Château de Saint Cosme, laikosi nuomonės, kad Viognier vynuogės atskleidžia potencialą tik pilnai prisirpusios. Condrieu vynas gaminamas panaudojant tik pilnai sunokusias uogas. Tačiau vos tik sunokusios, Viognier uogos kaip mat gali pernokt, todėl atidus dėmesys aplinkai yra būtina savybė gaminant šį vyną. Ąžuolo statinėse brandintas, sodrus, svarus baltasis vynas kvepia džiovintais abrikosais, apelsinų žiedais, pankoliu ir lelijomis.
Vynmedžiai auga granitiniu smėliu gausiame dirvožemyje. Vynas brandintas 8 mėn. ( 20 % statinių naudotos kartą, 30 % statinių naudota du kartus, 40 % statinių naudota trijų derlių vynams.
Patiekti 12-14 °C prie švelnios baltos žuvies, Marselio žuvienės "Bouillabaisse", kremiškų padažų, stilton sūrio.
"Château de Saint Cosme“ – seniausias vyno ūkis Žigondo (Gigondas) kaimelio apylinkėse. Rašytiniuose šaltiniuose jis minimas nuo 1416 metų, tačiau vynas šioje vietovėje buvo daromas jau gerokai anksčiau: „Chateau de Saint Cosme“ rūsiuose yra puikiai išlikusių II a. siekiančių fermentavimo talpų, iškaltų akmenyje. Dabartinių vyninės savininkų protėviai ūkį įsigijo 1570 metais, šiuo metu jame dirba keturioliktoji Barruolų šeimos karta. „Chateau de Saint Cosme“ priklauso 15 ha senų (60 metų) vynuogynų Žigondo apeliacijoje, o nuo 1997 metų jie taip pat dirba kaip vyno pirkliai bei gamina kitų Ronos apeliacijų vyną.