Baltasis sausas
Tvirtas, tankus ir tekstūruotas vynas: obuolių, saldžių prieskonių ir džiovintų apelsinų žievelių aromatų. Vidutinio kūno, kvapnaus charakterio, koncentruotas, gerai subalansuotas, minerališkas, ilgo poskonio. Vynas pagamintas iš kalkakmenio terasose auginamų 'Viognier' veislės vynuogių. Vynas 9 mėn. brandintas su mielių nuosėdomis: 20 % vyno naujose 500 litrų talpos statinėse ir 80 % nerūdijančio plieno statinėse.
Tiekti 8 -10°C prie griliuje keptų kalmarų, brusketos su skumbre, vištienos, jūros gėrybių.
Solid, dense and textural with aromas of apples, sweet spices and dried orange rind. Medium body with a delicious, flavorful character, and a focused, well-balanced and persistent finish. From organically grown grapes with Ecocert certification. Drink or hold.
Prieš 20 metų pradėję daryti vyną broliai Pascal ir Jean-Marc Verhaeghe pasirinko kelią, padedantį sunokinti kokybišką vynuogių derlių, mažą derlingumą ir ekologinius ūkininkavimo principus. Apjungdami Burgundijos bei Bordo vyno gamybos tradicijas jie siekia savo vynuose atskleisti Cahors apeliacijos charakterį.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros