Raudonasis sausas
2018-ieji Château du Domaine de L’Église įsimins kaip išskirtiniai metai, paženklinti ekstremaliomis oro sąlygomis, tačiau vynas gavosi galingas ir prabangus. Šis vynas kilnus puikaus Pomerol terroir pavyzdys. Levandų, šviežių mėlynių, slyvų, juodųjų serbentų, anyžių, kankorėžių ir mokos aromatai. Sodrus, tvirtų, bet glotnių taninų.
Vynas gaminamas iš senų vynuogynų, kurių amžius yra ne mažiau kaip 40 metų, derliaus. Vyno fermentacija vyko nerūdijančio plieno talpyklose. Pasibaigus alkoholinei fermentacijai, vynas bręsta 18 mėn. prancūziško ąžuolo statinėse, kurių 60% naujos.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie raudonos mėsos troškinių su miško grybais, žvėrienos.
Pretty aromas of lavender, fresh blueberry, plum, pine cone and mocha. It’s full-bodied with firm, creamy tannins. Fresh and rich at the same time with seamless layers. Chewy at the end. Try from 2024.
This has cashmere-textured crushed plum and black currant preserve notes laced with a mouthwatering anise note and backed by a spark of savory through the graphite-edged finish. Nicely done. Merlot and Cabernet Franc. Drink now through 2034. 3,000 cases made.