Raudonasis sausas
Didingas vynas, turintis didžiulį brandinimo potencialą demonstruoja galingą charakterį. Raumeningas, sodrus, aksominės tekstūros, švelnių taninų vynas kvepia vyšniomis ir juodaisiais serbentais, prieskoniais, kedru ir kava. Vynas 16–18 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, kurių 60 % yra visiškai naujos.
Tiekti 16-18°C prie triušienos, kobe jautienos kepsnio ar ėrienos šlaunies su pupelėmis.
Château Léoville Barton - vienintelis Medoko ūkis, kuris vis dar priklauso tiems patiems savininkams nuo 1855 metų klasifikacijos. Dar vienas įdomus faktas - pats 47 ha St. Julien apeliacijos ūkis neturi vyninės ir sandėlių, tad Château Léoville Barton vynas gaminamas kitame Barton šeimai priklausančiame ūkyje - Château Langoa Barton, kuris įsikūręs kitoje kelio pusėje. Itin tradicinio stiliaus Bordo vynas gaminamas naudojant Cabernet Sauvignon, Merlot ir Cabernet Franc vynuoges ir vyną brandinant apie 20 mėnesių ąžuolo statinėse, kurių apie 50% - naujos. Leoville Barton - tvirtos struktūros taniniškas vynas, kuriam reikia laiko subręsti, tačiau kantrius apdovanoja kompleksišku aromatu ir skoniu.