Raudonasis sausas
Vynas tris savaites maceruojamas su odelėmis 20-yje medinių talpų, kuriose yra kontroliuojama temperatūra. Priklausomai nuo derliaus, jis brandinamas 18–32 mėnesius 70–100 % naujose ąžuolo statinėse.
Šio Pavie vyno aromatas kompleksiškas – jame persipina raudonųjų ir juodųjų vaisių sluoksniai, subtiliai papildyti miško paklotės natomis. Skonyje vynas elegantiškas ir gerai struktūruotas, su puikiai integruotais taninais, kurie suteikia harmoningą balansą. Vaisiškas charakteris atsiskleidžia ilgai trunkančiame, išraiškingame poskonyje.
Tiekti 16-18 °C prie klasikinio jautienos steiko, ėrienos šonkaulių arba žvėrienos troškinio.
This is a perfumed ripe wine, packed with generous tannins that still give a style and elegance that is a remove from the older overripe style of Pavie. It is balanced, complex and with great potential. The wood and the tannins are in harmony with the black fruits. With its structure, it will certainly age well. Drink from 2027.