Baltasis sausas
Vynuogių derlius yra nurinktas naktį. Taip yra išsaugoma vyne juntamas vaisiškas skonis su gaivia rūgštimi.
Gelsvo atspalvio vynas švelniai kvepia citrusiniais vaisiais, agrastais, rabarbarais, baltaisiais persikais.Gaivus, šviežias, draugiškos rūgšties. Patiekti 12-14 °C temperatūros prie oto kepsnio su kaparėlių padažu, jūros gėrybių pagardintų citrusiniu žolelių padažu ar minkštai, trumpai brandintais sūriais.
Patiekti 12-14 °C temperatūros prie oto kepsnio su kaparėlių padažu, jūros gėrybių pagardintų citrusiniu žolelių padažu ar minkštai, trumpai brandintais sūriais.
1994 m. britas Jonathanas Malthusas įgyvendino savo seną svajonę – pardavė jam priklausančią pramonės inžinerijos firmą ir nusipirko vynuogyną pačioje Prancūzijos vyndarystės širdyje – Bordo, Saint-Emillione. Ten jis prisidėjo prie maištingo garagistes judėjimo, kuriam priklausė išradingi mažų vynuogynų savininkai, siekę gaminti mažus kiekius unikalaus, žaismingo vyno, pasižyminčio koncentracija, tačiau išlaikančius lengvą vaisiškumą. J. Malthuso vynai greitai iškovojo pripažinimą konservatyviajame Bordo regione: drąsios vyndarystės technologijos (ypatingai maži derliai, dvigubas vynuogių perrinkimas, fermentavimas žemoje temperatūroje) padėjo britų vyndario vardui atsidurti Saint-Emilliono grand cru sąraše.