Raudonasis sausas
Brouilly - piečiausias, didžiausias cru, vietomis padengtas melsvu dioritu (400 mln. metų senumo magminė uoliena!), rožiniu granitu su kalkakmenio salelėmis. Vynas apvalus, subtilus, minerališkas, atsiskleidžia per vidutinius taninus ir slyvienės, braškių bei raudonųjų serbentų, eukalipto akcentus. Maceracija vykdyta 15 dienų kartu su šakelėmis. Vynas 9 mėn. brandintas cementinėse talpose.
Tiekti 14 - 16°C prie keptos anties krūtinėlės, kalakutienos, grilyje keptų veršienos patiekalų, mėsainių, tuno, vidutinio kietumo arba brandintų (Epoisses) sūrių.
A tasty Brouilly with notes of cherry stones, plums and a hint of eucalyptus. It’s medium-bodied with excellent balance of ripeness and freshness. Drink now.
Château de la Terrière -vienas seniausių dvarų regione įsikūręs Cercié, priešais Brouilly kalną nuo XIV a., pačioje Božolė regiono širdyje.
Grégory Barbet, šiandien Château vadovas, yra 9-oji vynuogių augintojų šeimos karta. Jis taip pat yra Domaine de la Pirolette savininkas.
Yoan Pitoiset yra Château de la Terrière vyndarys. Jis taip pat yra daugelio kitų Beaujolais dvarų vynininkystės konsultantas.
Château de la Terrière vynmedžiai yra vidutiniškai 50 metų amžiaus. Jie auga į pietus, pusiaukelėje nuo gilaus, sauso rožinio granito kalvos (Brouilly ir Régnié), daug mangano ir geležies oksido turinčiose dirvose (Moulin-à-Vent) ir gerai nusausintose smėlio dirvose (Fleurie).