Baltasis sausas
Vynuogių sultys fermentuotos ąžuolinėse statinėse su natūraliomis, laukinėmis mielėmis. Pasibaigus alkoholinei vyno fermentacijai, vynas 12 mėn. brandintas didelėse ąžuolinėse statinėse, vėliau - papildomai 6 mėn. nerūdijančio plieno talpose.
Distinctive, this is a powerful white, with intriguing flavors of apple tart, blanched almond and nutmeg. Hints of smoke, chamomile and savory herb are supported along by a firm acidity. Drink now through 2024. 625 cases made, 50 cases imported.
Šeimos vyninė įsikūrusi Priorato regione, kuris vienas iš kelių Ispanijos regionų turinčių aukščiausią DOC klasifikaciją. Vyninė buvo įsteigta legendinio vyndario René Barbier, kuris patirties sėmėsi Bordo ir Burgundijos garsiose vyninėse. Būtent jo pavardė siejama su Priorato regiono atgaivinimu ir iškilimu. http://clos-mogador.ch/en/