Raudonasis sausas
Vynas svaiginačio aromato, susitelkęs, bet išraiškingas, šilkinės tekstūros, maloniai sultingas. Tvirtokų taninų. Grafito, geležies drožlių, juodųjų serbentų, juodųjų alyvuogių, čiobrelių, gėlių, eukalipto aromatai žaidžia vyno taurėje. Skonio bangos, sklandančios burnoje, be galo malonios.Vynas minerališkas.
Pagaminta tik 2726 buteliai.
Tiekti 16-18 °C prie jautienos kepsnio, pyrago su miško grybais arba brandintų sūrių.
Lead pencil, iron shavings, blackcurrants, and black olives. Some game. Medium to full body. Hints of cassis bush and fresh thyme. Iodine. Tension at the end. Drink or hold. Screw cap.
Smells heady and gorgeously perfumed, so aromatic and expressive. Fragrant pink and red flowers and red summer berry fruits, you wouldn't necessarily pick this for a Cabernet at all with hints of dried herbs too. Pure and focussed on the palate, a lovely sleek, silky texture with the most lovely juiciness, really quite light and well framed with the delicacy of the elements showing through - subtle florality, creamy-herbal strawberries with balancing acidity and slightly firm but fine tannins give the support underneath the fruit. Round and generous, so well controlled and presented, easy to drink and enjoy today. It's not at all thick or velvety, more lean and straight than I was expecting with some sharpness but it feels like it's been sculpted with sinew lingering on the tongue followed by a menthol finish. This has absolute class about with fragrance from the 3% Malbec and elements of herbal, dried spices and a graphite, iron and liquorice tang on the finish. Absolutely moreish. From a 2ha biodynamically-farmed plot carved out of wild bushland. Winemaker Will Berliner. 3.8pH.
Mūsų kruopštaus stebėjimo praktika prasideda vynuogyne ir tęsiasi vyninėje. Dirbame su gamta ir siūlome tik minimalų įsikišimą į gamtos procesus. Naudodami laukinius fermentus ir kuo mažiau įsikišdami, leidžiame vynuogėms visiškai pasireikšti, kai jos virsta vynu. Margaret upės regionas, esantis pietvakariniame Australijos kampe, yra biologinės įvairovės rojus. Mūsų ūkis yra turtingoje krūmynų vietovėje, besijungiančioje su Leeuwin-Naturaliste nacionaliniu parku, kuris tęsiasi iki Indijos vandenyno pakraščio. Dirbame jūros ošime, kurio įtaka vynuogėms yra apčiuopiama. Vėsinantis jūrinis vėjas sušvelnina šiltą dienos temperatūrą, todėl mūsų vynuogės lėtai sunoksta ir įgauna skonį. Visų rūšių gyvūnai gyvena arba lanko vynmedžius. Mūsų praktika sąmoningai integruoja laukinę gamtą į tai, ką auginame. Viskas, ką mes darome, yra susiję su gamtos ciklais. Taikant biodinaminį požiūrį, visas ūkis laikomas vientisa, gyva sistema, kurios pagrindas yra dirvoje. Sveikas dirvožemis išlaiko drėgmę, yra turtingas maistinių medžiagų ir gyvas su naudingais organizmais, palaikančiais augalų gyvybingumą. Naudojame homeopatinius preparatus, žuvų ir jūros dumblių emulsijas, biodinaminius kompostus, uolienų dulkes, mulčius ir dengiamąsias kultūras. Kiekvienas vynmedis yra gryniausia savo veislės išraiška. Kadangi mūsų vynuogės auginamos ant savo šaknų, išaugintų iš geriausių mūsų regione egzempliorių auginių, jos pasižymi veislės grynumu ir natūralumu. Vynmedžiai niekada nelaistomi. Jie surado savo vandenį išleisdami gilias šaknis. Vynmedžiai yra savarankiški ir glaudžiai susiję su sezoniniais vandens ciklais ir natūraliais mūsų vietovei būdingais procesais – tai integruota šios biologinės įvairovės vietos išraiška.