Vilnius

Klaipėda

  • Jeremy Oliver

    97 / 100

  • James Suckling

    94 / 100

Cloudburst Chardonnay Margaret River 2019

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Baltasis sausas

Cloudburst Chardonnay Margaret River 2019

264.00

Aprašymas

2019 - ųjų pavasaris ir vasara buvo neįprastai vėsūs. Neregėtos šalnos per Chardonnay pumpurų sprogimą žymiai sumažino derlių. Vidurvasario lietus kartu su ilgomis vėsiomis debesuotomis dienomis sulėtino vynuogių brendimą, o derlius imti pradėtas dviem savaitėmis vėliau nei įprasta.

Turtingas kompleksiškas vynas:rytinio brioche skonio su „Creme Chantilly“ ir karamelizuotu cukrumi, prisotinto sodriu prinokusių abrikosu kvapu. Laimo gėlės ir rožinio greipfruto gabalėlis žaidžia kartu su skrudinta makadamija bei ant grotelių keptais migdolais su anakardžių karamele. 

Patiekimas

Tiekti 10 °C temperatūros su keptu omaru pagardintu bešamelio padažu, keptu otu, brandžiu Camembert sūriu.

Vertinimas

94 / 100

James Suckling

A very rich, complex and ripe nose with peaches and apricots, as well as praline, light toffee and fresh-pastry aromas. The palate has a big, bold and fleshy feel with a streak of savory, grilled almond and pastry, through peach and apricot flavors. So bold. Drink now. Screw cap.

97 / 100

Jeremy Oliver

Apie gamintoją

Mūsų kruopštaus stebėjimo praktika prasideda vynuogyne ir tęsiasi vyninėje. Dirbame su gamta ir siūlome tik minimalų įsikišimą į gamtos procesus. Naudodami laukinius fermentus ir kuo mažiau įsikišdami, leidžiame vynuogėms visiškai pasireikšti, kai jos virsta vynu. Margaret upės regionas, esantis pietvakariniame Australijos kampe, yra biologinės įvairovės rojus. Mūsų ūkis yra turtingoje krūmynų vietovėje, besijungiančioje su Leeuwin-Naturaliste nacionaliniu parku, kuris tęsiasi iki Indijos vandenyno pakraščio. Dirbame jūros ošime, kurio įtaka vynuogėms yra apčiuopiama. Vėsinantis jūrinis vėjas sušvelnina šiltą dienos temperatūrą, todėl mūsų vynuogės lėtai sunoksta ir įgauna skonį. Visų rūšių gyvūnai gyvena arba lanko vynmedžius. Mūsų praktika sąmoningai integruoja laukinę gamtą į tai, ką auginame. Viskas, ką mes darome, yra susiję su gamtos ciklais. Taikant biodinaminį požiūrį, visas ūkis laikomas vientisa, gyva sistema, kurios pagrindas yra dirvoje. Sveikas dirvožemis išlaiko drėgmę, yra turtingas maistinių medžiagų ir gyvas su naudingais organizmais, palaikančiais augalų gyvybingumą. Naudojame homeopatinius preparatus, žuvų ir jūros dumblių emulsijas, biodinaminius kompostus, uolienų dulkes, mulčius ir dengiamąsias kultūras. Kiekvienas vynmedis yra gryniausia savo veislės išraiška. Kadangi mūsų vynuogės auginamos ant savo šaknų, išaugintų iš geriausių mūsų regione egzempliorių auginių, jos pasižymi veislės grynumu ir natūralumu. Vynmedžiai niekada nelaistomi. Jie surado savo vandenį išleisdami gilias šaknis. Vynmedžiai yra savarankiški ir glaudžiai susiję su sezoniniais vandens ciklais ir natūraliais mūsų vietovei būdingais procesais – tai integruota šios biologinės įvairovės vietos išraiška.

Jums galėtų patikti