Raudonasis sausas
Tiekti 8-10°C prie austrių, kepto jūros ešerio arba kremiško risotto su grybais.
Eric Rodez – aštuntosios kartos vynuogių augintojas, įsikūręs juodųjų vynuogių karalystėje – Ambonė (Ambonnay) miestelyje, klasifikuotame aukščiausia grand cru kategorija.
Jam priklauso vos 6 hektarai brandžių vynuogynų, per metus pagamina apie 40 tūkstančių butelių šampano. „Eric Rodez“ šampano namų gamybos stilius išsiskiria bazinio vyno fermentavimu ąžuolo statinėse - Eric šio gamybos būdo subtilybių mokėsi Burgundijoje, Ronos slėnyje bei garsiuose „Krug“ šampano namuose.
Šiuo metu beveik 80 procentų vyno pirminė fermentacija vykdoma burgundiško ąžuolo statinėse. Ericas visiškai nenaudoja herbicidų, pesticidų ir vynuogynus prižiūri vadovaudamasis ekologiniais bei biodinaminiais principais. Šampano entuziastai ir kolekcionieriai didžiąją dalį „Eric Rodez“ šampanų nuperka dar prieš šiems patenkant į rinką.