Raudonasis sausas
Energingas ir gyvybingas vynas kvepia gervuogių uogiene, juodosiomis alyvuogėmis, džiovintomis spanguolėmis, eukaliptu, žaliaisiais pipirais, cigarų dėžute, pienišku šokoladu. Aitrokas, gyvybingų taninų, nokių raudonųjų uogų ir miško grybų poskonio.
Patiekti 17-18 °C temperatūros prie kepto kalakuto ar anties, ilgai troškinto jautienos troškinių pagardintų grybais. Taip pat puikus vyno derinys su kietais, brandžiais sūriais, kurie yra pagardinti trumais.
„Cristom Vineyards“ 1992 m. įsteigė Gerrie šeima, kad gamintų išskirtinius vynus, atskleidžiančius atskiras augavietes, laikantis ir taikant vynuogynuose ir ūkyje senojo pasaulio technologijas, derinant biodinaminius ir ekologinius ūkininkavimo metodus. Ūkio vyno gamybos kertinis akmuo yra pagrįstas tradiciniais metodais – vietos parinkimu, mažu derliumi, viso klasterio fermentacija ir vietinėmis mielėmis – siekiant gaminti subalansuotus, dinamiškus, intensyvius, tvirtos struktūros ir įspūdingo ilgio vynus. „Cristom“ ženklą sukūrė menininkas Timothy Tyleris. Vardas "Cristom" - tai dviejų Gerrie vaikų Christine ir Tomo vardų trumpinys. "Cristom" vynai yra daugybės unikaliai nulemtų individualių gyvenimų ir žemės interpretacijų, meistriškumo, valdomo vertybių ir principų, kruopščiai puoselėtų laikui bėgant, produktas.