Raudonasis sausas
Limari slėnis - vienas šiauriausių Čilės vyno regionų. Netoli slėnio esanti Atakamos dykuma, lemia sausas ir karštas oro sąlygas. Vynuogynų drėkinimo ir vėsinimo funkciją atlieka Ramiojo vandenyno atnešami krituliai.
Prisirpusių uogų sulčių fermentacija vykdyta nerūdijančio plieno talpose. Vyno brandinimui naudojamos senos ąžuolo statinės.
Vidutinio intensyvumo vyšnių raudonumo spalvos vynas kvepia raudonųjų uogų džemu, kakavos pupelėmis, granatais, slyvų padažu. Nokūs taninai ir gaivi rūgštis vynui suteikia ilgai išliekantį elegantiško lengvumo pojūtį.
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie ant grotelių keptos ėrienos su moliūgų koše ir briuselio kopūstais, plėšytos antienos, tuno kepsnio.
„De Martino“ vyndarių tikslas – sukurti vyną, atspindintį vietinį terroir ir parodyti Čilės regionų įvairovę. Todėl „De Martino" vyndariai nuolat keliauja po skirtingas Čilės vietoves, ieškodami unikalių plotų individualaus, išskirtinio vyno gamybai. Jų norai ambicingi – įrodyti pasauliui, kad Čilėje gali būti daromas aukščiausios kokybės ir kategorijos vynas. Vyninės daromi vynai turi nemažai europietiškam vynui būdingų bruožų - jiems būdinga gaivi rūgštis, vaisiškų bei žemiškų natų dermė aromate bei skonyje, Naujojo Pasaulio vynams neįprastas minerališkumas. Siekdami parodyti Čilės išskirtinumą „De Martino“ tapo vienais geriausių Carmenere vynuogės specialistų ir pirmuoju gamintoju ėmusiu eksportuoti šios vynuogės vynus į užsienio šalis. Šiuo metu vyninė yra itin aukštai vertinama vyno kritikų bei mėgėjų, o jos daromi atskirų vynuogynų vynai patenka tarp geriausiai vertinamų vynų Čilėje. http://www.demartino.cl/