Baltasis sausas
Vynas gaminamas iš atskiro „Tres Volcanes“ vynuogyno, augančio Malleco provincijoje tarp Andų kalnagūbrio ir Nahuelbuta kalnagūbrio. Tai naujas vyno regionas, kuris dar tik pradeda formuotis. Klimatas- didelis kritulių kiekis ir trumpas auginimo sezonas yra sudėtingas regionas vynuogių augintojams, tačiau čia gaminami traškūs, švieži vynai pamažu pradeda traukti tarptautinį dėmesį. Sultys spaudžiamos iš pilnų kekių. Fermentacija ir brandinimas 16 mėn. vykdytas naudotose ąžuolo statinėse. Vynas pasižymi prinokusių citrusinių vaisių ir žaliųjų obuolių aromatais su lazdyno riešutų bei dūmų natomis, kurios suteikia vynui kompleksiškumo. Vidutinio kūno, švelnios kreminės tekstūros ir traškios rūgšties. Minerališkas, ilgai išliekančio poskonio.
Pagaminti tik 6577 buteliai.
Tiekti 12 - 14 °C prie omaro, jūros lydekos, lašišos arba skrudintos vištienos.
„De Martino“ vyndarių tikslas – sukurti vyną, atspindintį vietinį terroir ir parodyti Čilės regionų įvairovę. Todėl „De Martino" vyndariai nuolat keliauja po skirtingas Čilės vietoves, ieškodami unikalių plotų individualaus, išskirtinio vyno gamybai. Jų norai ambicingi – įrodyti pasauliui, kad Čilėje gali būti daromas aukščiausios kokybės ir kategorijos vynas. Vyninės daromi vynai turi nemažai europietiškam vynui būdingų bruožų - jiems būdinga gaivi rūgštis, vaisiškų bei žemiškų natų dermė aromate bei skonyje, Naujojo Pasaulio vynams neįprastas minerališkumas. Siekdami parodyti Čilės išskirtinumą „De Martino“ tapo vienais geriausių Carmenere vynuogės specialistų ir pirmuoju gamintoju ėmusiu eksportuoti šios vynuogės vynus į užsienio šalis. Šiuo metu vyninė yra itin aukštai vertinama vyno kritikų bei mėgėjų, o jos daromi atskirų vynuogynų vynai patenka tarp geriausiai vertinamų vynų Čilėje. http://www.demartino.cl/