Raudonasis sausas
Les Grézeaux vynas yra koncentruotas, bet subalansuotas ir glotnus dėl dominuojančio žvyro dirvožemyje ir seniausių ūkio vynmedžių, kurių amžius siekia 60 metų. Vynas 15 mėn. brandintas cementinėse talpose ir išpilstytas be filtracijos. Vyne atsiveria miško paklotės, slyvų, skrudintų raudonųjų pipirų, juodųjų pipirų aromatai.
Brandinimo potencialas 10 metų.
Patiekti 16-17 °C temperatūros prie mėsos troškinių su daržovėmis ir miško grybais.
Domaine Bernard Baudry – vienas iš žinomaisių Chinon apeliacijos Luaros slėnyje. Bernardo ir jo sūnaus Matthieu gaminamo vyno stilius pabrėžia ryškius, švarius, tobulai sunokusių Cabernet Franc vynuogių skonius ir kvapus. Šitai pasiekti padeda moderni vynininkystė bei tvarios žemdirbystės praktika 30 ha nuosavų vynuogynų.