Raudonasis sausas
Vynas 10-14 mėnesių brandintas ąžuolo statinėse. Jis išsiskiria savo skaidriu, kiek violetiniu atspalviu. Jo aromatai: gaivus vyšnių, braškių, rožių ir violetinių vaisių mišinys. Skonyje atsiskleidžia gilus, tankus ir tikslus vyno charakteris, kuriam kompleksiškumo suteikia puiki taninų struktūra bei juodųjų pipirų ir sandalmedžio natos. Skonis ilgai išliekantis, sodrus ir minkštas.
Tiekti 14-15° C prie burgundiškos jautienos troškinio, troškintos gaidienos, stipresnio aromato sūrių ( Chambertin, Epoisses).
Nuo 1991 metų šį 9ha Burgundijos ūkį valdo Jean-Pierre Guyonas, kuriam neseniai ėmė talkinti ir broils Michelis. Domaine Guyon Vosne Romanee vietovėje dar nuo 2006-ųjų vynuoges augina laikydamiesi ekologiškos praktikos, tačiau ūkis sertifikuotas tik 2012 metais. Kiekvienam vynui derlius atidžiai perrenkamas net 3 kartus. Nuo 2010 metų Jean-Pierre atsigręžė į istorinę praktiką fermentacijai naudoti sveikas kekes su koteliais. Atidaus vynuogių puoselėjimo vynuogyne dėka koteliai pilnai susirpsta ir ne tik praturtina vyno skonį, bet ir leidžia nenaudoti sulfitų iki pat vyną išpilstant į butelius. Alkoholinė ir malolaktinė fermentacijos vyksta vienu metu, o iškilusi vynuogių kepurė žemyn nuspaudžiama nedaugiau nei kartą per dieną. Prieš išpilstant vynas nefiltruojamas. Jean-Pierre mano, kad minimali intervencija vyndarystės metu išryškina unikalius skirtingų vynuogynų charakterius.