Baltasis sausas
Elegantiškas, puikaus balanso vynas. Blyškios spalvos vyno aromate dominuoja žali obuoliai ir citrusai, kuriuos papildo šilkinė titnago dūmo nata. Burnoje - gaivi plieninė rūgštis, gausu vaisiškumo ir minerališkumo.
Tiekti 7-10 °C aperityvui, prie jūros gerybių, austrių, švelnių baltos mėsos patiekalų bei minkštų sūrių.
Servin šeima reziduoja Chablis regione nuo 1654 metų ir didžiąją laiko dalį skyrė vynuogių auginimui ir vyndarystei. Ūkiui priklauso 32 ha vynuogynų, iš jų nemaža dalis Premier ir Grand Cru vynuogynuose. Kai vyninei pradėjo vadovauti Fransua Servinas, kasmet kokybė akivaizdžiai gerėja. Jis naujai užsodino vynmedžius, laikydamasis žymiai didesnio tankumo, nei tai įprasta regione ir to pasekoje išgavo ypatingą uogų koncentraciją; geriausiuose Servin turimuose plotuose derlius renkamas tik rankiniu būdu. Fransua stengiasi derinti tradicinės ir moderniosios vyndarystės metodus, naudoja plienines fermentacijos talpas, tačiau nemažai jo vynų turi ir ąžuolo „prisilietimo“, o Grand Cru vynai beveik visi fermentuoti ąžuolo statinėse. http://www.domaine-servin.net/