Baltasis sausas
Vynas pasižymi koncentracija ir taurumu, savybėmis, kurias lemia brandžių vynmedžių derlius, žemas derlingumas bei unikalios dirvožemio savybės.Vynui pagaminti vynuogės nurenkamos nuo trijų geriausių vyninės vynuogynų:Dutton-Jentoft, Charles Heintz ir Dumol O'connel. Vynas 11 mėnesių brandintas prancūziško bei austriško ąžuolo statinėse, kurių 30 % yra naujos.
Vynas pasižymi subtiliai išreikštu greipfrutu, laimu, citrinžolėmis, šlapiu akmeniu, šviežia duona bei avižomis, šlapia mėta. Burnoje vynas svarus bei kremiškas, pasižymi aliejine tekstūra, burnoje išryškėja sodo vaisiai, sūrstelėjusios prieskoninių žolelių natos.
Patiekti 12 - 14 °C temperatūros prie ant griliaus keptos lašisos, pastos, sodresnių sūrių picų, baltųjų miško grybų keptų svieste.