Trūmų skonio glazūra iš Modenos balzaminio acto. Dėl savo karčiai saldaus skonio, yra puikus pagardas.
Sudedamosios dalys: balzaminis actas iš Modenos 91,9% (virta vynuogių misa, vyno actas (yra sulfitų)), gliukozės sirupas, kvapiosios medžiagos, tirštikliai: ksantano derva, guaro miltai.
Energinė vertė (100g): 813 kJ/190 kcal, riebalai 0g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0g, angliavandeniai 48g, iš kurių cukrų 48g, skaidulų 0g, baltymai 0g, druska 0,04g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio.
Giuliano Tartufi kompanija gimė 1991 metais iš jauno Giuliano Martinelli pomėgio ir aistros – trumų medžioklės. Pirmiausia įsikūręs nedidelėje laboratorijoje Pietralungos mieste, ir iškart po to pradėdamas dalyvauti kai kuriose svarbiausiose šios verslo srities Italijoje parodose, taip įsitvirtina maisto produktų gamybos rinkoje. Dalintis aistra trumams – jų aukščiausio lygio produkcija, kulinarinėmis tradicijoms, savo krašto ypatumais visame pasaulyje - visada buvo ir bus G. Tartufi įmonės tikslas. Neatsitiktinai kompaniją reprezentuojantis grafinis elementas yra trumų žiedas – tikros, amžinos ir neišardomos meilės trumams simbolis.