Baltųjų trumų aliejus su purškiamu dozatoriumi, itin paprastam naudojimui. Puikiai derės pagardinti omletus, ant grotelių keptas daržoves, rizoto, makaronų, mėsos ir žuvies patiekalus patiekalus. Gamintojas rekomenduoja 3-4 papurškimus ant pagaminto patiekalo.
Sudedamosios dalys: ypač tyras alyvuogių aliejus 99 %, kvapiosios medžiagos.
Energinė vertė (100g): 3676 kJ / 894 kcal, riebalai 99 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 18 g, angliavandeniai 0 g, iš kurių cukrų 0 g, skaidulų 0 g, baltymai 0 g, druska 0 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio.
Giuliano Tartufi kompanija gimė 1991 metais iš jauno Giuliano Martinelli pomėgio ir aistros – trumų medžioklės. Pirmiausia įsikūręs nedidelėje laboratorijoje Pietralungos mieste, ir iškart po to pradėdamas dalyvauti kai kuriose svarbiausiose šios verslo srities Italijoje parodose, taip įsitvirtina maisto produktų gamybos rinkoje. Dalintis aistra trumams – jų aukščiausio lygio produkcija, kulinarinėmis tradicijoms, savo krašto ypatumais visame pasaulyje - visada buvo ir bus G. Tartufi įmonės tikslas. Neatsitiktinai kompaniją reprezentuojantis grafinis elementas yra trumų žiedas – tikros, amžinos ir neišardomos meilės trumams simbolis.