Saldusis saldus
Vynas, atspindintis Apulijos saulės, vėjo ir jūros simbiozę. Džiovintų slyvų, vyšnių uogienės, šokolado, kepintų riešutų aromatų. Tirštas, tankus, gilus, ilgai išliekančio džiovintų uogų poskonio.
Tiekti 16-18 °C temperatūros prie desertų, vietoje deserto, brandesnių sūrių.
Vyninė skambiai vadinama šio tūkstantmečio Italijos atradimu. Tokį titulą jie gavo ne veltui- tik pradėję gaminti vynus jie sulaukė didelio pripažinimo, o įtakingo Italijos vyno gido " Gambero Rosso" buvo įvertinti trimis taurelėmis su pliusu, pačiu aukščiausiu įvertinimu. Primitivo ir Negroamaro vynuogės atkeliauja iš mažų ir senų vynuogynų ( vynuogynų amžius nuo 50 iki 90 metų), o tai iš dalies ir lemia aukštos kokybės vynus.