Raudonasis sausas
Galia ir elegancija - vyno savybės, kurios atsispindi etiketėje. Vynmedžiai auga Pleistoceno eros( paskutinio ledynmečio) sąnašiame dirvožemyje 450mvjl, vynuogyno ekspozicija - pietryčiai. Vynuogės 2 mėn. vytinamos, fermentacija ir malolaktinė fermentacija vyko 15 dienų nerūdijančio plieno talpose. Vėliau vynas 2 metus brandinamas didelėse ąžuolo talpose ir standartinėse ąžuolo statinėse, dar vienus metus vynas brandinamas 20hl Atelier ąžuolo statinėse ir metus laikomas butelyje.
Tiekti 16–18 °C prie žvėrienos troškinių, stipriai prieskoniais pagardintos jautienos, kietųjų sūrių, ypatingai "Parmigiano Reggiano".
Graziano Prà, vadovaujantis vyninei nuo 1980 metų, sekdamas tėvo bei senelio pėdomis, paskyrė savo gyvenimą vynuogių, augančių juodose senovinėse Monteforte d’Alponės kaimelio dirvose, priežiūrai. Šiuo metu vyno mėgėjams jis pateikia vienus įdomiausių 'Garganega' vynuogių vynų. Graziano Prà savo darbe stengiasi kuo geriau atskleisti vynuoges bei žemę, kurioje jos auga. Vynuogyne jis negaili dėmesio vynuogėms, o vyninėje stengiasi išlaikyti jų vaisiškumą, todėl visi jo vynai pasižymi derme bei minerališkumu. Graziano Prà priėmė iššūkį dirbti ekologiškai prižiūrimą La Morandinos vynuogyną Medzanės slėnyje, kuriame gaminami intensyvūs vynai.