Šiam vynui pagaminti uogos skinamos nuo senų, daugiau nei 40 m. senumo, vynmedžių. Kruopščiai atrinktų vynuogių, be kotelių, misos fermentacija vyksta 15-20 hl ąžuoliniuose kubiluose. Pasibaigus fermentacijos procesui vynas dar papildomai brandinamas 10 mėn. ąžuolinėse statinėse.
Aromate dominuoja auksinių obuolių, persikų ir sirpių tropinių vaisių kvapai, kuriuos papildo levandų bei medicininių žolelių aromatai.. Sirpių obuolių, šviesių kaulavaisių skonis. Riešutiško, minerališko poskonio.
Patiekti 8-10 °C temperatūros prie vėžiagyvių, krevečių, raudonojo tuno, makaronų patiekalų ar vidutinio brandumo karvės, ožkų sūrių.
Graziano Prà, vadovaujantis vyninei nuo 1980 metų, sekdamas tėvo bei senelio pėdomis, paskyrė savo gyvenimą vynuogių, augančių juodose senovinėse Monteforte d’Alponės kaimelio dirvose, priežiūrai. Šiuo metu vyno mėgėjams jis pateikia vienus įdomiausių 'Garganega' vynuogių vynų. Graziano Prà savo darbe stengiasi kuo geriau atskleisti vynuoges bei žemę, kurioje jos auga. Vynuogyne jis negaili dėmesio vynuogėms, o vyninėje stengiasi išlaikyti jų vaisiškumą, todėl visi jo vynai pasižymi derme bei minerališkumu. Graziano Prà priėmė iššūkį dirbti ekologiškai prižiūrimą La Morandinos vynuogyną Medzanės slėnyje, kuriame gaminami intensyvūs vynai.