Raudonasis sausas
"Ilgai ieškojau vietovės Valpolicelloje, kuri geriausiai tiktų mano stiliui. "Valpolicella Morandina" yra šviežiausia ir aštriausia mano raudonųjų vynų interpretacija." Graziano Prà.
Vynas elegantiškas, minerališkas, gastronomiškas. Prieskonių ir raudonų uogų aromatų. Gyvas, gaivus ir kupinas subtilumo burnoje su vidutiniais taninais ir maloniu juodųjų pipirų bei raudonųjų serbentų poskoniu. Vynas 3-6 mėn. brandintas didelėse ąžuolo statinėse.
Vynas su mažesniu sulfitų kiekiu -87 mg/l.
Likutinio cukraus kiekis:4,28g/l.
Rūgšties kiekis:5,8 g/l.
Tiekti 16-18°C temperatūros prie picų, rizoto, mėsiškų troškinių, užkandžių.
Graziano Prà, vadovaujantis vyninei nuo 1980 metų, sekdamas tėvo bei senelio pėdomis, paskyrė savo gyvenimą vynuogių, augančių juodose senovinėse Monteforte d’Alponės kaimelio dirvose, priežiūrai. Šiuo metu vyno mėgėjams jis pateikia vienus įdomiausių 'Garganega' vynuogių vynų. Graziano Prà savo darbe stengiasi kuo geriau atskleisti vynuoges bei žemę, kurioje jos auga. Vynuogyne jis negaili dėmesio vynuogėms, o vyninėje stengiasi išlaikyti jų vaisiškumą, todėl visi jo vynai pasižymi derme bei minerališkumu. Graziano Prà priėmė iššūkį dirbti ekologiškai prižiūrimą La Morandinos vynuogyną Medzanės slėnyje, kuriame gaminami intensyvūs vynai.