Šiam vynui pagaminti uogos skinamos nuo senų, daugiau nei 30-60 m. senumo, vynmedžių. Kruopščiai atrinktų vynuogių misos fermentacija vyksta nerūdijančio plieno statinėse. Fermentacijos metu palaikoma 16°C – 18°C temperatūra. Brandinimas tęsiamas tose pačiose talpose.
Vyno spalva - citrinos geltonumo. Aromate dominuoja baltažiedės gėlės, persikai, abrikosai ir obuoliai. Skonyje juntami kaulavaisiai - obuoliai, persikai, o ilgai išliekančiame poskonyje - lazdyno riešutai ir minerališkumas.
Patiekti 8-10 °C temperatūros kaip aperityvą, prie makaronų, rizoto su šparagais, cukinijų apkepo, daržovių sriubų.
Graziano Prà, vadovaujantis vyninei nuo 1980 metų, sekdamas tėvo bei senelio pėdomis, paskyrė savo gyvenimą vynuogių, augančių juodose senovinėse Monteforte d’Alponės kaimelio dirvose, priežiūrai. Šiuo metu vyno mėgėjams jis pateikia vienus įdomiausių 'Garganega' vynuogių vynų. Graziano Prà savo darbe stengiasi kuo geriau atskleisti vynuoges bei žemę, kurioje jos auga. Vynuogyne jis negaili dėmesio vynuogėms, o vyninėje stengiasi išlaikyti jų vaisiškumą, todėl visi jo vynai pasižymi derme bei minerališkumu. Graziano Prà priėmė iššūkį dirbti ekologiškai prižiūrimą La Morandinos vynuogyną Medzanės slėnyje, kuriame gaminami intensyvūs vynai.