Baltasis sausas
Naudojamos 100 % 'Sauvignon Blanc' vynuogės iš 1936 m. vynuogyno, kuriame vyrauja itin minerališkas ir daug silicio turintis dirvožemis. Alkoholinė fermentacija vykdoma statinėse, kuriose vynas brandinamas su mielių nuosėdomis.
Vynas šiaudų geltonumo spalvos. Kvapas išsiskiria vaisių natomis su vyraujančiais citrusinių vaisių akcentais, pikantiška tekstūra ir lengvu poskoniu. Burnoje vynas elegantiškas ir labai sultingas.
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie kepto omaro, plekšnės grietinėlės padaže arba šviežio/ brandinto ožkos pieno sūrio (Crotin).
Henri Bourgeois Vyninė, įsikūrusi Chavignol miestelyje, yra viena svarbiausių Sancere, Luaros slėnyje. Ūkį valdo jau dešimta Burgeois šeimos karta, o viskam vadovauja energingasis Jean - Marie Bourgeois. Kažkada teturėję 2 ha, o dabar vyninei priklauso net 65 ha vynuogynų geriausiuose Sancere, Puillly- Fume šlaituose. Luaros slėnis pasižymi ypatinga dirvožemių įvairove, kuri subtiliai veikia čia auginamas vynuoges ir iš jų gaunamus vynus. Pats vyndarys Jean-Marie Bourgeois remiasi sena šeimos tradicija ir nesistengia vyno „pagaminti“, o tik padeda per vyną atsiskleisti unikalioms Luaros slėnio sąlygoms: dėl čia esančios skirtingo tipo dirvožemių ir mikroklimatų įvairovės (terroir) vyndarys gali sukurti skirtingus, išraiškingo stiliaus vynus iš šio regiono tradicinės Sauvingnon Blanc vynuogės. Šios vyndarių šeimos vynai yra tradiciškai brandinami ąžuolinėse statinėse, kurios papildo vaisiškai, citrusiškai kvepiančius vynus subtiliais sviesto, šviežių kepinių aromatais.