Raudonasis sausas
Ryškus, aksominės tekstūros, struktūrizuotas, vidutinio kūno vynas. Vyšnios, juodieji serbentai, slyvos, oda, juodieji pipirai, grūsti raudonėliai, anyžiai, gvazdikėliai jaučiami aromate. Vynas daromas iš 76% Columbia Valley AVA ir 24% Red Mountain AVA augaviečių vynuogių derliaus. Columbia Valley AVA vyno dalis buvo fermentuota ir brandinta neutraliose prancūziško ąžuolo statinėse 5 mėn. Red Mountain AVA augavietės vynas buvo brandintas ameriketiško ir prancūziško ąžuolo neutraliose statinėse 19 mėn. Vynas daromas iš 76% Columbia Valley AVA ir 24% Red Mountain AVA augaviečių.
Vyno brandinimo potencialas 5-10 metų.
Tiekite 16-18 °C prie jautienos troškinių su juodosiomis slyvomis,veršienos arba ėrienos kepsnių arba vidutinio kietumo sūrių.
Dense and dark, with aromas of cedar, cinnamon and black plums, then tight on the palate as bitter chocolate and black cherries are coated in firm, sandy tannins. Char and graphite accents build and linger on the finish. Best from 2028.
„Hedges Family Estate“, puoselėja Raudonojo kalno (Red Mountain) turtus, derindama biodinaminį ūkininkavimą ir senus vyno gamybos metodus, suteikdama ausį žemei ir balsą vynmedžiams. "Hedges Family Estate" vienija praeitį ir dabartį, besivystančias vyno gamybos tradicijas ateinančioms kartoms. Vedama aistros autentiškumui ir gilaus ryšio su žeme, kurią jie vadina namais, Hedges šeima įkūnija šiuolaikinį vyno ūkį.