Raudonasis sausas
Vynas unikalus - senojo pasaulio stiliaus su nemaža Red Mountain AVA terrior doze. Vynas pilnas ir gausus itin minkštų taninų. Vynuogės surinktos iš biodinamiškai auginamų Hedges ir Magdalena vynuogynų. Fermentacija vykdyta su vietinėmis mielėmis. Po malolaktinio virsmo vynas 27 mėn. brandintas ąžuolo statinėse (78% naujose): 76% prancūziško, 24% amerikietiško. Prinokusių tamsių uogų, žibuoklių, šokolado, apelsinų, tabako lapų ir saldymedžio aromatų vynas. Struktūrišką poskonį užbaigia sendintos odos, umami, džiovinto rozmarino ir vanilės natos.
Pagaminta 7024 buteliai.
Vyno brandinimo potencialas iki 20 metų.
Tiekti 16-18°C prie jautienos kepsnių/troškinių, žvėrienos.
Aromas of ripe dark and blue fruit with violets, chocolate orange, tobacco leaf and licorice. Full and opulent with ultra-fine tannins that are silky and plush. A lot of nuances emerge as it progresses, from delicious blue fruit to spicy and earthy notes. Lingering and delicate finish. From biodynamically grown grapes. Drink or hold.
„Hedges Family Estate“, puoselėja Raudonojo kalno (Red Mountain) turtus, derindama biodinaminį ūkininkavimą ir senus vyno gamybos metodus, suteikdama ausį žemei ir balsą vynmedžiams. "Hedges Family Estate" vienija praeitį ir dabartį, besivystančias vyno gamybos tradicijas ateinančioms kartoms. Vedama aistros autentiškumui ir gilaus ryšio su žeme, kurią jie vadina namais, Hedges šeima įkūnija šiuolaikinį vyno ūkį.