Raudonasis sausas
Subtilus operos ir sporto derinys: šiltas, koncentruotas, sodrus, tvirtų ir prinokusių taninų. Vynas 24 mėnesius brandintas prancūziško ąžuolo statinėse ir 12 mėnesių butelyje. Mėlynių, gervuogių, bijūnų, skrudintų migdolų aromatų, tvirtos rūgšties, ilgai išliekančio poskonio.
Tiekti 16-18 °C temperatūros prie lengvai karamelizuotos, keptos raudonos mėsos ar žvėrienos, sūrių: portugališko Queijo de Azeitão ar Rokforo.
Vyninė įkurta prieš trylika metų, įkūrėjų tikslas - gaminti itin aukštos kokybės vynus regione, kuris garsėja pigia masine produkcija. Visi raudonieji vynai bent devynis mėnesius laikomi ąžuolo statinėse. http://www.arrepiadovelho.com/