Raudonasis sausas
‘Syrah’ vynuogės yra kruopščiai atrenkamos ir griežtai tikrinamos kokybės kontrolės metu. Jos traiškomos švelniai, vėliau gravitacijos pagalba perkeliamos į į temperatūriškai reguliuojamus rezervuarus. Tiek alkoholinė, tiek malolaktinė fermentacija vyksta natūraliai. Maceracija su odelėmis truko 21 dieną.
Vynas pasižymi koncentruota rubino-violetine spalva. Aromatai švelnūs ir kompleksiški, juntami cigarų dėžutės, odos, prieskonių ir agrastų akcentai. Vynas yra pilno kūno, labai minkštas ir kompleksiškas. Gaivus, su ryškiomis, prinokusiomis taninų natomis, kurios burnoje palieka tvirtą ir ilgai išliekantį poskonį.
Tiekti 16 - 18°C prie žvėrienos troškinio, jautienos kepsnio arba ilgai brandintų sūrių.
Vyninė įkurta prieš trylika metų, įkūrėjų tikslas - gaminti itin aukštos kokybės vynus regione, kuris garsėja pigia masine produkcija. Visi raudonieji vynai bent devynis mėnesius laikomi ąžuolo statinėse. http://www.arrepiadovelho.com/