Raudonasis sausas
Vynuogės vynui surinktos Les Cazetiers Premier Cru vynuogyne kuris yra gerai žinomas dėl savo kokybiško dirvožemio ir ten vyraujančio idealaus mikroklimato. Vynas brandintas ąžuolo statinėse 12 mėn.,Vyno kvapai atsiskleidžia per juodųjų vyšnių, juodųjų serbentų ir žemės aromatus. Vynas pilno kūno, vaisiškas subtiliai atskleidžiantis savo taniniškumą kuris sustiprina įspūdį ir leidžia mėgautis ilgu vyno poskoniu.
Tiekti 14-16 °C prie grybų rizoto, tuno ar anties krūtinėlės.
Coudray-Bizot yra prancūziška vyninė, įsikūrusi Burgundijoje. Jie puikiai žinomi dėl savo aukštos kokybės vynų. Vyninė priklauso Charles Van Canneyt, kuris paveldėjo įmonę iš savo tėvo Claude Coudray-Bizot. Coudray-Bizot vynuogynai išsidėstę Côte de Nuits regione, viename iš prestižiškiausių Burgundijos vyno regionų. Vyninę lydi kelių šimtmečių senumo istoriją. Ji žinoma dėl tradicinių vynų gamybos technikų, kurios apima vynų brandinimą ąžuolinėse statinėse ir natūralių mielių naudojimą fermentacijai. Vyninė taip pat kreipia dėmesį į tvarias vynuogių auginimo ir vyno darymo praktikas, naudodama ekologiškus ir biodinaminius metodus savo vynuogynuose. Coudray-Bizot gamina įvairių rūšių raudonus ir baltus vynus, kurie išsiskiria savo kokybe ir yra vertinami aukščiausiais balais. Labiausiai žinomi dėl savo Pinot Noir vynų. Vyninės žymiausi vynai yra Clos de la Roche Grand Cru, Charmes-Chambertin Grand Cru ir Echézeaux Grand Cru. Šie vynai labai populiarūs tarp kolekcininkų ir vyno žinovų. Jei vertinami dėl savo gilumo, sudėtingumo ir elegancijos.